Sladkí spoločníci do sprchy od Franca.sk

By Zuzulienka - 3.4.15

Prírodná kozmetika je stále viac a viac uprednostňovaná. A to je len dobre, predsa len, aspoň občas by sme si mohli kúpiť niečo, čo je prírodného zloženia a dopriať tak pokožke oddych od všetkých tých chemických zbytočností. Niekedy je ťažké odolať množstvu kozmetiky v drogériách, navyše keď nás lákajú skvelými cenami, úžasnými účinkami a neodolateľnými vôňami.
Avšak, ak už nejaký čas preferujete prírodnú kozmetiku, isto viete, že aj tá má pôsobivé účinky a aj jej vône môžu byť doslova na zjedenie. Jedinou nevýhodou môže byť možno trošku vyššia cena, ale čo by sme neurobili pre svoje dobro???


Franca je spoločnosť, ktorá bola založená vo Francúzsku a svoju pôsobnosť rozšírila aj na Slovensko. Prišla na trh s úžasnými francúzskymi produktami, ktoré neobsahujú zbytoné parabény a sú založené na rastlinnej a prírodnej báze s obsahom olejov a extraktov z kvetov, ovocia, orechov... Jej produkty vás uchvátia svojimi vôňami a mňa uchvátili tieto dva.



Jedná sa o sprchové gély značky Chemins du Soins, ktoré voňajú naozaj cukríkovo a sladko - jeden po jahodách a druhý po cukrovej vate.


Sprchový gél cukrová vata
Táto vôňa vás hneď zavedie do detstva, kedy sme si s radosťou pochutnávali na tejto dobrote. Veru, už som ju nejedla ani nepamätám, tak prečo si tú vôňu nepripomenúť aspoň takto. Sprchový gél má redšiu ružovú mliečnu konzistenciu a vonia naozaj sladko. Na pokožku pôsobí hydratačne a zjemňujúco, Vôňa pôsobí zmyselne, relaxačne a pokožku si s ňou krásne rozmaznáte.


Sprchový gél jahoda
Jahody v kozmetike milujem a tento sprchový gél nie je výnimkou. Zahaliť sa počas sprchy do sladkej vône tohto ovocia je na nezaplatenie. Pokožka s týmto sprcháčom bude ošetrená, hydratovaná, vláčna a rozmaznaná. A voňavá po jahodách.


Oba sprchové gély majú prírodné zloženie, v sprche síce veľmi nepenia, ale pokožku naozaj ošetria a jemne vyčistia.

Ak teda prahnete po nejakej novinke do kúpeľne, navštívte eshop www.franca.sk a vyberte si niečo z ich prírodných a voňavých produktov.

Čo poviete na týchto sladkých spoločníkov do sprchy?

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Tie musia voňať krásne:)..tiež mi navrhovali spoluprácu, ale nemám blog:(..majú veľmi pekné obaly;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani som ich neovoňala, no podľa obalu súdim, že majú skvelú vôňu a v sprche sú určite super!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musi nadherne vonet.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jee ty obaly jsou rozkošný! Ráda bych vyzkoušela :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jsou boží už jenom od pohledu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. teeda vyzerajú úplne na spapanie :)

    http://www.jade.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!