Detská kolínska voda

By Zuzulienka - 28.10.16

Určite ste teraz prevrátili očami a pomysleli si, že čo už tí ľudia len nevymyslia a načo preboha je takému bábätku, či dieťatu kolínska voda??? No ja vás hneď upokojím. Pretože nie je kolínska ako kolínska. Táto kolínska voda je v pravom slova zmysle niečo ako telový olejček pre deti. A to už je vám sympatickejšie však??? Veď také detské olejčeky sú tu odpradávna a detičky sa nimi pravidelne vždy natierali.


Teraz už je to síce inak a netreba deti zbytočne olejčekovať, no občasné ošetrenie a prevoňanie pokožky takouto kolínskou je príjemné pre každé bábätko.
Táto kolínska voda pochádza z radov španielskej kozmetiky značky Diet Esthetic, ktorá sa špecializuje na prírodné produkty pre ženy aj mužov, no vytvorila aj samostatný rad produktov s podnázvom VIT VIT pre detičky.





Kolínska voda VIT VIT má z 87% čisto prírodné zloženie - obsahuje extrakt z ovsa, nechtíka lekárskeho a neobsahuje žiadne parabény, farbivá, alergény, či iné dráždivé látky.  pokožku nedráždi, zanecháva ju jemnučkú a prevoňanú.

Vôňa kolínskej je naozaj veľmi príjemná, taká bábätkovská, jemne mi pripomína taký ten starý dobre známy klasický detský olejček. Takže naozaj ňou nič nepokazíte, ak svojho drobčeka po kúpaní alebo kedykoľvek počas dňa ňou natriete.

Kolínska je v plastovej 100 ml fľaštičke a jej aplikáciu uľahčuje sprejová forma. Jednoducho si ju nastriekate do rúk, alebo priamo na telíčko dieťatka a jemne rozotriete. Zároveň tým doprajete drobčekovi jemnú masáž, prekrvenie pokožky a aj hydratáciu.
Okrem aplikácie na pokožku, môžete kolínsku aplikovať aj do vláskov, alebo na oblečenie. Nezanecháva žiadne fľaky.



Konzistencia je taká vodovo-olejová, po nastriekaní sa rýchlo rozteká, no pri rozotieraní už cítiť, že je aj jemne olejová. Ale naozaj len jemne, pokožku vôbec nezanecháva mastnú, rýchlo sa vstrebáva a na telíčku ju cítiť naozaj dlho. Minimálne pol dňa určite.

Kolínska voda VIT VIT má aj hojivé, upokojujúce a ošetrujúce účinky na pokožku dieťatka.

Nám sa kolínska voda príjemne osvedčila a aj keď ju používame skôr nepravidelne, nezaznamenala som žiadne alergické reakcie, či iné nežiaduce účinky na pokožku.

Čo na ňu poviete???

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!